Web Analytics Made Easy - Statcounter

ربیعی درباره چالش‌های نقش خود در «فوق لیسانسه‌ها» صحبت کرد. ۱۸ آذر ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۲ رسانه ها خواندنی نظرات - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، مهدی ربیعی بازیگر سریال «فوق لیسانسه ها» در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، درباره چگونگی حضور خود در عرصه هنر گفت: من کار تصویر را از کلاس پنجم ابتدایی آغاز کردم؛ آن زمان در سریالی نقش کوتاهی را کنار آقای محب اهری بازی کردم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از همان موقع علاقه مند به بازیگری بودم؛ در سال 84 فعالیت در عرصه تئاتر کودک را شروع کردم و چند کار تئاتر انجام دادم. تا اینکه در سال 90 کلاس‌های بازیگری سیامک صفری را رفتم و در نمایش های بام تهران، مرثیه‌ سین گاف، سگ کشی و ... بازی کردم. البته دوره کلاس‌ تئاتر هنر‌های زیبا دانشگاه تهران را هم گذراندم.

 

وی ادامه داد: 12 سال برای حضور جلوی دوربین تلاش کردم؛ کار به جایی رسید که برای حضور در چند کار از من خواستند پول پرداخت کنم، اما من قبول نکردم. تا اینکه در سریال «لیسانسه‌ها» به کارگردانی سروش صحت بازی کردم؛ کاش کارگردانان و تهیه کنندگان پروژه‌ها این فرصت را به علاقه مندان بدهند تا این مسیر را تجربه کنند. در فصل اول «لیسانسه‌ها» سکانس‌های کوتاهی را بازی کردم که با استقبال مخاطب مواجه شد. در فصل دوم نقش پررنگ تری را داشتم و شب های گذشته هم با «فوق لیسانسه‌ها» مهمان خانه‌های مردم بودم.

 

ربیعی درباره نقش خود (ستوان نعیمی) در سریال «فوق لیسانسه ها» توضیح داد: ستوان نعیمی نقش متفاوتی به عنوان کاراکتر یک پلیس بود؛ به گفته کارشناسان پیش از این، چنین نقش طنزی درباره حرفه پلیس در تلویزیون بازی نشده بود. البته در شبکه نمایش خانگی و سینما چنین کاراکتری دیده شده بود.

 

وی افزود: ستوان نعیمی پلیس ریز‌بین با سرعت عمل بالایی است، زمان برای ستوان نعیمی مهم است، مردم نسبت به این نقش و بازی من بازخورد‌های خوبی داشتند. بیشتر بچه‌ها من را می‌شناسند و نقش پلیس را دوست دارند؛ حتی پدر بزرگ و مادربزرگ‌هایی که من را می‌بینند، با من عکس می‌گیرند و برای نوه‌هایشان ارسال می‌کنند.

 

ربیعی اظهار کرد: همه ما در جامعه‌ پلیس‌ را جدی شناخته ایم و می‌گوییم آن‌ها لبخند نمی‌زنند؛ درصورتی که اینگونه نیست. من در محل زندگی خودم با آنها برخورد و مواجهه دارم؛ پلیس های خوش اخلاقی که مدل لباس پوشیدن آن‌ها هم متفاوت است. حضور ستوان نعیمی در همه صحنه‌ها نشان می‌دهد که پلیس باید با همین سرعت در صحنه‌ها حضور پیدا کند تا مردم جامعه آسایش بیشتری داشته باشند و میزان جرم و بزهکاری کاهش پیدا کند.

وی درباره بازخورد مخاطبان نسبت به نقشش در سریال «فوق لیسانسه ها» اظهار کرد: مشاور نیروی انتظامی سریال خیلی روی لحن صحبت من حساس بود؛ در «فوق‌لیسانسه‌ها» با قلم خوب سروش صحت و ایمان صفایی مسائل به خوبی پرداخت شده بود و اتفاقات خاصی به تصویر کشیده شد. خوشبختانه بازخورد منفی از سوی مردم برای این نقش نداشتم؛ بیشتر پلیس‌ها هم این شخصیت را دوست داشتند. حتی یکی از دوستان پلیس من، زمانی که در خیابان مرا دید خواست صحبت کنم و گفت «من فکر می‌کردم صدای واقعی شما مانند شخصیت ستوان نعیمی در سریال است». در کل بیشتر مردم از من می‌خواهند دیالوگ بگویم و فیلم می گیرند.

این بازیگر با اشاره به خاطره‌ای از سریال گفت: زمانی که لباس پلیس به تن داشتم، بیشتر مراجعه کنندگان کلانتری از من سؤال می‌کردند و من به آنها می‌گفتم که پلیس نیستم و در سریال بازی می‌کنم. جالب است که بیشتر مردم از من سؤال می‌کنند در کدام کلانتری مشغول به کار هستم؛ فکر می‌کنند واقعاً پلیس هستم.

ربیعی در پایان درباره تازه ترین فعالیت هنری اش خاطرنشان کرد: جدیدترین کار تصویری من سریال فوق لیسانسه‌ها بود؛ در سریال «زیر همکف« هم چند سکانس بازی کردم. همچنین به زودی در یک فیلم سینمایی هم بازی خواهم کرد.

انتهای پیام/

بازگشت به صفحه رسانه‌ها

R41383/P/S9,1299/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۲۳۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مگر ما مرده باشیم که یکی از این خانواده به‌دست داعش شهید شوند

مدیر سازمان هنری رسانه‌ای اوج در کتاب سلیمانی عزیز ۲، به خاطره جالبی از نگاه سردار سلیمانی فرمانده وقت نیروی قدس سپاه به سریال پایتخت ۵ و سکانس‌های مربوط به داعش اشاره دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، احسان محمدحسنی، مدیر سازمان هنری رسانه‌ای اوج در کتاب سلیمانی عزیز ۲، به خاطره جالبی از نگاه سردار سلیمانی فرمانده وقت نیروی قدس سپاه به سریال پایتخت ۵ و سکانس‌های مربوط به داعش اشاره دارد.

سیروس مقدم کارگردان این سریال نیز خاطراتی از ساخت این قسمت‌ها دارد. این روزها که پخش این سریال پرمخاطب در شبکه ای فیلم به قسمت‌های حساس حضور خانواده نقی معمولی و همراهانش در سوریه و درگیری با داعش رسیده، همشهری آنلاین مروری بر این خاطرات داشته است

سردار سلیمانی هماهنگ کرد تا عوامل فیلم با اسیران داعشی صحبت کنند

در کتاب سلیمانی عزیز ۲ به نقل از مدیر سازمان هنری رسانه‌ای اوج می‌خوانیم:

«وقتی قرار شد پایتخت ۵ ساخته شود، تیم را بردیم دیدار حاج قاسم؛ حاجی خیلی کمک کرد تا بچه‌ها با فضای سوریه و مدافعین حرم آشنا بشوند؛ حتی هماهنگ کرد با یکی دوتا اسیر داعشی صحبت کنند و فیلم‌نامه که نهایی شد، یک روز صبحانه مهمان حاج قاسم شدیم؛ همین که فهمید آخر سریال قرار است بابا پنجعلی شهید شود و در کربلا یا مشهد خاکش کنند، گفت: «فیلم‌نامه رو عوض کنید، همه این خانواده باید صحیح و سالم برگردند ایران.»

کارگردان و نویسنده با تعجب نگاهی کردند و گفتند: «نمیشه! ما می‌خوایم قصه این‌طور تموم بشه.» حاجی وقتی دید قبول نمی‌کنند، غیرتمند گفت: «مگر ما مرده باشیم که یکی از این خانواده به دست داعش شهید بشه!»

نظر سردار در خصوص ساخت «پایتخت ۵» مثبت بود

سیروس مقدم کارگردان این سریال نیز در خصوص این سری از مجموعه پایتخت در گفت‌وگویی گفته است: «پرمخاطبترین فصل سریال پایتخت (فصل پنجم) را تولید کردیم که حملات زیادی هم به آن شد؛ این سریال با توصیه حاج قاسم سلیمانی ساخته شد. نظر سردار در خصوص ساخت «پایتخت ۵» مثبت بود و فقط یک نگرانی داشتند که انتهای قصه چه می‌شود که ما گفتیم خانواده نقی با رشادت و جانفشانی خودشان را از مهلکه جنگ نجات می‌دهند و در نهایت یک بالگرد سوری این خانواده را از مخصمه نجات می‌دهد.
سازمان اوج همفکر و ناظر بر کار بود و قسمت به قسمت فیلمنامه، هم به اوج و هم تلویزیون داده می‌شد و کاملاً هماهنگ بودیم… یک صبح زود خدمت‌شان (سردار سلیمانی) رسیدیم، زیرا می‌خواستند سرشان خلوت‌تر باشد و مفصل صحبت کنند. من از فحوای کلامشان متوجه شدم پایتخت‌های دیگر را هم دیده‌اند. ایشان نظراتی داشتند که بحق هم درست بود. ضمن این‌که به ما مشاورانی برای کار معرفی کردند و فقط نگران فینال قصه بودند که قهرمانان نجات پیدا کنند؛ بارها من و محسن تنابنده جلسات مفصلی با رده‌های بالای عملیات سوریه داشتیم و پای خاطرات آن‌ها نشستیم و نوشتیم، حتی خودم یک بار پیش سردار سلیمانی رفتم و راجع به پایتخت و داعش صحبت کردیم…»

این کارگردان همچنین عنوان کرده است: «حضرت آقا در صحبت‌هایشان تاکید کردند به رئیس وقت سازمان صدا و سیما سفارش کرده‌اند نمونه سریال‌هایی مثل پایتخت ساخته شود که روایتگر یک خانواده متدین، ایرانی و بافرهنگ است و گفته بودند، چرا از این سریال‌ها کم ساخته می‌شود؟ من حرف آقا را به عوامل رساندم و خیلی خوشحال شدیم که ایشان حتی حرف‌های نهفته در سریال را کشف کرده‌اند و تاکید داشتند در پایتخت ۲ خیلی خوب به حق‌الناس پرداخته‌ایم. شنیدن این حرف‌ها خیلی حالمان را خوب کرد.»

کد خبر 749660

دیگر خبرها

  • مگر ما مرده باشیم که یکی از این خانواده به‌دست داعش شهید شوند
  • اتفاقی که «تانیا» از پشت صحنه «نون خ» فاش کرد
  • آقای بهرام افشاری، در ماجرای اخیر پایتخت، بی‌معرفتی کردید
  • ۲ خط قرمز در صداوسیما که «نون خ» به آنها نزدیک شد/برای صحبت از فصل ششم هنوز زود است
  • آخرین وضعیت سعید آقاخانی و ادامه سریال «نون‌خ»
  • آخرین وضعیت سعید آقاخانی بعد از سقوط از ارتفاع
  • آخرین وضعیت سعید آقاخانی و توضیحاتی درباره ادامه «نون‌خ»
  • فرجی: در فصل ۵ «نون خ» هفت نفر دست و پایشان شکست/ صحبت کردن درباره فصل جدید زود است
  • سوژه امسال نون خ لب مرز بود | ۲ خط قرمز مهم که در این سریال رعایت شد
  • عوامل «نون خ» با مردم صحبت می‌کنند